28 oktober 2012, Den Bosch

Excuses voor de wisselende kwaliteit van de foto´s, dit is een combinatie van binnenfotografie met beperkte apparatuur en een onervaren amateur fotograaf.

Tijdens ´s Werelds grootste poppen en berenbeurs op 28 Oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, organiseerden wij alweer onze derde kinderwagenparade.
Route 1 werd gelopen om ongeveer 12.00 uur, Route 2 werd gelopen om ongeveer 13.30 uur en Route 3 werd om 15.15 uur gelopen.

Verzamel en vertrekpunt was de centrale hal, een mooie ruimte waar alle wagens opgesteld konden worden en de bezoekers van de beurs de wagens (en de deelnemers) ook konden bekijken.
Ca. 30 kinderwagens waar onder 2 poppenwagentjes gingen achter elkaar door de gangpaden langs de kramen. Dit bood het publiek nog meer de mogelijkheid iedere wagen afzonderlijk te bewonderen. De ster van de dag was de enige echte baby en deze had vanwege alle fans ongeveer 1,5 x zo lang nodig de route af te leggen. Het enthousiasme van deelnemers en publiek was enorm en er werd en wordt nog lang van nagenoten en over gesproken. Na afloop kregen wij direct de uitnodiging om volgend jaar weer aanwezig te zijn en natuurlijk zullen we daar gehoor aan geven.

Terug naar het parade overzicht.

Share This:

Scroll naar boven